Gott nytt radioår!

2016-12-08-16-27-04Ett nytt år har börjat och vi som gör The Beat vill börja med att önska dig en riktigt god fortsättning på 2017!

Under hösten har vi legat lite på sparlåga utåt sätt men bakom kulisserna har ett intensivt arbete bedrivits för att en av Sveriges äldsta webbradiostationer ska fortsätta att utvecklas in i framtiden.

En del i den utvecklingen ser du här, i form av vår nya webbplats. Vi har satsat på en ny webb med aktuell information om oss och vår verksamhet men där ändå det viktigaste ska stå i fokus – musiken vi spelar och att du som lyssnare så enkelt som möjligt ska kunna ta del av den.

Under våren kommer mycket spännande hända med The Beat och vi hoppas att du vill hänga med oss på den här resan. För vi kommer alltid vara stationen som älskar musik!